Αγορά Software

Έχοντας συνάψει σημαντικές συνεργασίες με διεθνείς διανομείς και με εκδότες επιχειρηματικού λογισμικού, H I.C.T.C. διαθέτει πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη, την εγκατάσταση, την παραμετροποίηση και την εκπαίδευση (Corporate) λογισμικού στον τομέα της εκπαίδευσης, των τηλεπικοινωνιών, της ναυτιλίας, του τουρισμού και του λιανεμπορίου. Συγκεκριμένα, η I.C.T.C. έχει συνάψει εμπορικές συμφωνίες με την Akeydor Limited, διεθνής διανομέας επιχειρηματικού Λογισμικού, την STUDICA (διανομέας εκπαιδευτικού λογισμικού) και διαθέτει έμπειρους μηχανικούς που ειδικεύονται στην ανάπτυξη και το customization νέων αλλά και δικών τους εφαρμογών.
Φυσικά, ως Πιστοποιημένος Συνεργάτης της Microsoft, η I.C.T.C., μέσω στρατηγικών συνεργατών της, έχει την δυνατότητα να σας παρέχει όλη την ποικιλία προϊόντων λογισμικού της Microsoft (διαφορετικών εκδόσεων), όπου καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας (από έναν προσωπικό υπολογιστή ή έναν υπολογιστή χειρός έως ένα datacenter).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προμήθεια επιχειρηματικού λογισμικού από την I.C.T.C., μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210-9230099, 211-5002900 & 801-5002900.

Λαγουμιτζή 24, 176 71-Καλλιθέα-Αθήνα