Όραμα και φιλοσοφία της I.C.T.C. ήταν και παραμένει να είναι, το να παρέχει στους συνεργάτες της εξαιρετικής ποιότητας εξυπηρέτηση σε θέματα κατάρτισης, κάνοντας τη ζωή τους πιο απλή και πιο εύκολη, καθώς και να ανταποκρίνεται µε σεβασμό και αληθινό ενδιαφέρον για την υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών της.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια και παρότι η Οικονομική Κρίση έχει στιγματίσει πλέον όλους τους Επαγγελματικούς Κλάδους της χώρας μας, είναι μεγάλη μας χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι η I.C.T.C. αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς, επενδύοντας στις μακροχρόνιες σχέσεις με τους συνεργάτες της. Μέρος της ανάπτυξης αυτής είναι και η αλλαγή έδρας σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις, συνοδεύοντας την αλλαγή αυτή και με νέο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν, στις καινούριες μας εγκαταστάσεις, οι οποίες βρίσκονται στη νότια πλευρά του κέντρου της Αθήνας, στην διεύθυνση Λαγουμιτζή 24, μεταξύ των περιοχών της Καλλιθέας και του Κουκακίου (σε πολύ κοντινή απόσταση από το προηγούμενο κτήριο, 5 λεπτών με τα πόδια). H νέες μας εγκαταστάσεις είναι εύκολα προσβάσιμες από όλες τις περιοχές της πόλης καθώς και από όλους τους κύριους επιβατικούς σταθμούς.