Εξετάσεις Πιστοποίησης

H I.C.T.C. ως Επίσημο Εξεταστικό Κέντρο της PEARSON VUE και της VELLUM CAMBRIDGE υλοποιεί τον μεγαλύτερο αριθμό εξετάσεων όλων των τεχνολογιών στην Ελλάδα, διενεργώντας εκατοντάδες εξετάσεις κάθε χρόνο.

H I.C.T.C. είναι Authorized VUE Testing Center. H VUE είναι ένας από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους οργανισμούς διεξαγωγής ηλεκτρονικών εξετάσεων πιστοποίησης γνώσεων. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότερα από 3.700 εξεταστικά κέντρα VUE σε περισσότερες από 145 χώρες. Οι εταιρεία τις οποίες τα test διεξάγονται μέσω της VUE είναι οι Microsoft, Cisco, Citrix, CompTIA, Oracle, VMware, ΙΒΜ κ.ά. Περισσότερα..

 

Από τον Ιανουάριο του 2014, η I.C.T.C. γίνεται Επίσημο Εξεταστικό Κέντρο της VELLUM CAMBRIDGE, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα Πιστοποιήσεων σε Δεξιότητες Πληροφορικής. Η VELLUM CAMBRIDGE θεωρείται ένας από τους κορυφαίους παρόχους Πιστοποιήσεων στην Ευρώπη των δεξιοτήτων Πληροφοριών για την Τεχνολογία και την Επικοινωνία, παρέχοντας τον μηχανισμό εξετάσεων για τους υποψηφίους προκειμένου να αποκτήσουν “International Diplomas in IT Skills”. Περισσότερα..

 

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Εξεταστικό Κέντρο της I.C.T.C., μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210-9230099, 211-5002900 & 801-5002900.

Λαγουμιτζή 24, 176 71-Καλλιθέα-Αθήνα