Η Pearson VUE αποτελεί έναν από τους παγκόσμιους ηγέτες στις εξετάσεις μέσω υπολογιστή, διαθέτοντας πάνω από 5.000 εξεταστικά κέντρα σε περισσότερες από 175 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Μέσω ενός ασφαλούς δικτύου εξετάσεων παρέχει πιστοποιήσεις για λογαριασμό κορυφαίων τεχνολογικών, ακαδημαϊκών, κυβερνητικών, επαγγελματικών και οικονομικών εταιριών.

Μέσω της PearsonVue παρέχονται οι πιστοποιήσεις Microsoft, Cisco, Citrix, Comptia, Oracle, VMware, IBM κ.ά. Μπορείτε να βρείτε τον πλήρη κατάλογο των εξετάσεων στο site της Pearson VUE www.pearsonvue.com.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ – PEARSON VUE

Μέσω της σελίδας www.pearsonvue.com/programs επιλέγετε τον φορέα εξέτασης από τον κατάλογο Select your program. Στη συνέχεια επιλέγετε Schedule a Test και επιλέγεται την εξέταση που σας ενδιαφέρει, το εξεταστικό κέντρο (ICTC) την ημερομηνία και την ώρα εξέτασης που επιθυμείτε.

  • ΑΝ έχετε ξαναδώσει εξετάσεις μέσω της Pearson Vue βεβαιωθείτε ότι έχετε καταχωρήσει σωστά τον κωδικό σας, π.χ. Cisco ID, Citrix ID κ.ά.
  • ΑN δίνετε για πρώτη φορά θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο σύστημα για να αποκτήσετε κωδικούς πρόσβασης.

Για ακύρωση ή αλλαγή της ημερομηνίας εξέτασης επισκεφθείτε τη σελίδα www.pearsonvue.com/programs και επιλέξτε Reschedule a Test ή Cancel a Test.